Paradisverkstaden

Paradisverkstaden är en familjedrivet företag som formger och tillverkar sin keramik i sin verkstad och ateljé på Öland. Här tillverkas allt från små ljusstakar till stora trädgårdsurnor, allt formgivet av familjen Paradis. Vi har arbetat med paradisverkstaden sen 2014 och skapat allt från annonser, trycksaker, kassar, förpackningar, socialamediestratergier, samt designat hemsida och webbshop.

Designbyrå till Paradisverkstaden
Trycksaker

För Paradisverkstaden har vi bland annat formgivigt annonser, skyltar, förpackningar, kassar, inbjudningar och visitkort. Från stort till smått har vi varit en grafisk partner sen 2014.

Annonser - Designbyrå till Paradisverkstaden
Abstraktion - Designbyrå till Paradisverkstaden
Kasse - Designbyrå till Paradisverkstaden
Digitalt

Paradisverkstaden, som är en kunglig hovleverantör, är ett keramiskt centrum på Öland med återförsäljare över hela Sverige. Verkstaden bjuder sina besökare att njuta av keramik och glas som visas i en ljus och öppen arkitektur omgiven av en vacker trädgård. På nätet har de en webbshop som erbjuder kunderna att köpa deras keramik även från hemmet. De har även en specialbyggd integrerad bildbank för pressbilder. Paradisverkstadens hemsida och webbshop är skapad i ett samarbete med  Significant Bit.

För paradisverkstaden har vi även tagit fram stratergier för sociala medier och facebook. Ett bra verktyg för paradis då de når sin målgrupp av inredningsintreserade med sina formstarka produkter.

Webbdesign - Designbyrå till Paradisverkstaden