Årsredovisning | Tekniska verken

Tillsammans med vännerna på Significant bit hjälpte vi Tekniska verken med att ta fram deras årsredovisning. Vi skapade den tryckta versionen där vi stod för layout och utformning. Genom att överföra känslan från den digitala lösningen till trycksaken skapade vi tillsammans en sammanhållen produktion som fungerar över plattformar.

Designen

För oss är det viktigt att allt verkligen hänger ihop och gå hand i hand med den grafiska profilen och känslan som företaget vill förmedla, vare sig det är digitalt eller tryckt material. Designen på trycksaken skulle spegla den digitala versionen, men samtidigt ha ett eget uttryck anpassat för just det tryckta formatet. Vi valde år 2018 att skapa en design med illustrationer.

2015 – 2019

Vi har även skapat årsredovisningarna till Tekniska Verken år 2015, 2016, 2017 och 2018. Även där stod vi för den tryckta versionen och Significant Bit för koncept och digital produktion. Den digitala upplagan har varit otroligt framgångsrik och har varit nominerad i både AGDA-galan, CSS Design Awards och Svenska Publishingpriset samt Svenska Designpriset under flera år.

 

Designbyrå för årsredovisningen till Tekniska verken